Описання
Кухонний ніж з колекції Master не тільки для професійного використання, але й для захоплених кулінарів-аматорів, домашніх гурманів та ласунів. Ніж має довжину 23,5 см, лезо і лезо 12,5 см, завдяки чому легко впорається з нарізанням цибулі, картоплі, грибів, овочів, фруктів, їх очищенням, нарізанням випічки, ковбас, м'яса, а також подрібненням зелені.
Практична ручка завдяки ергономічному вигину дуже добре тримається, ніж збалансований, пальці захищені завдяки вигину в частині між ручкою і лезом.
Характеристики:
міцне лезо з тонким лезом
різання легке, точне, ідеальне
за умови правильного використання лезо залишається гострим по всій довжині протягом тривалого часу
якість використовуваної сталі 430 (твердість 56 HRC – за шкалою Роквелла)
заклеплені ручки з високоякісного ABS-пластику з трьома нержавіючими заклепками мають закруглені краї і чудово лягають в руку
ідеальне з'єднання окремих частин запобігає накопиченню бруду та бактерій
можна мити в посудомийній машині
Після миття в посудомийній машині добре висушіть. Звертаємо увагу на загальний факт, що часте використання посудомийної машини призводить до поступового затуплення леза, ручне миття є більш щадним і швидким для ножів.