Сталева сковорода з колекції Mineral B Loqy від De Buyer ідеально підходить для варіння, смаження та грилювання. Сталь дозволяє соку карамелізуватися на поверхні та залишатися соковитим всередині. Ідеально підходить для м'яса, риби зі шкіркою, картоплі, пухких омлетів та іншого.
При покупці поверхня оброблена бджолиним воском для тимчасового захисту від окислення.Поступове утворення патини на сковороді забезпечує природні антипригарні властивості. Однак це не сковорода з антипригарним покриттям!
Сковорода з профілем «lyonnaise», що дозволяє обертати страви та легко перекладати їх на тарілку. Міцний корпус, стійкий до деформації.
Сумісна з усіма джерелами тепла, включаючи індукцію. Безпечна для використання в духовці. Використовуйте як форму для запікання без ручок або ручок.
Можна використовувати зі знімною ручкою LOQY або з парою ручок LOQY з букового дерева. Займає дуже мало місця, знімні вироби LOQY можна штабелювати.
Ручки продаються окремо. У нашому асортименті ви знайдете їх під номерами 134201 і 134202.
Характеристики сковорідки MINERAL B LOQY:
сталь (товщина 2,5 мм), 100% натуральний матеріал, екологічний та придатний для переробки
покрита бджолиним воском
міцний корпус, стійкий до деформації
2 міцно заклепані нержавіючі основи
можна використовувати будь-які кухонні прилади (метал, пластик, дерево)
сумісний з індукційними плитами
Вироблено у Франції
розміри: верхній внутрішній діаметр 23,6 смвнутрішня висота 3,9 см
діаметр для індукційної плити 17,2 см
Увага: Перед першим використанням уважно прочитайте інструкцію щодо випалювання сковорідки та догляду за нею. Рекламації, спричинені неправильним використанням, не будуть розглядатися.
Сковороди з колекції MINERAL B LOQY виготовлені з сирого заліза, яке завдяки ручному виготовленню може мати естетичні недоліки на поверхні виробу. Однак це не впливає на функціональність сковороди. Навпаки, завдяки своїм природним властивостям сковорода має кращу антипригарність.
5 пунктів догляду для збереження гарантії:
Розпакуйте сковороду з оригінальної упаковки і промийте губкою під гарячою проточною водою, видаліть бджолиний віск з усієї сковороди, щоб не забруднити варильну поверхню, а потім висушіть сковороду.
Увімкніть конфорку на середню потужність і поставте на неї сковороду. Налийте в сковороду приблизно 1-2 мм олії і нагрівайте, поки олія не почне диміти = випалювання закінчено (під час випалювання сковороду обертайте, щоб олія потрапила і на внутрішні боки, сковорода почне темніти в деяких місцях).
Дайте сковороді охолонути і витріть залишки олії серветкою або ганчіркою, не мийте, щоб залишився захисний шар і не утворилася іржа, сковорода готова до використання або зберігання. Під час використання сковороди не використовуйте максимальну потужність, дно може прогнутися.
Зберігайте в сухому місці, не забувайте завжди змащувати всю поверхню сковорідки олією (сковорідка не оброблена хімічними речовинами і може почати іржавіти).
Миючі засоби використовуйте лише в окремих випадках, для миття зазвичай достатньо гарячої води та губки. НІКОЛИ не ставте сковороду в посудомийну машину! Після кожного миття сковороду необхідно негайно висушити та змастити олією.
Поступове темнішання сковорідки є природним явищем, яке забезпечує кращу нелипкість поверхні. У разі появи іржі її можна видалити грубою стороною губки, а потім змастити олією. Це не є підставою для рекламації сковорідки.