Описання
Керамічне прес-пап'є у вигляді капусти розділене на дві частини. Це дозволяє вставляти їх у контейнери з діаметром шийки меншим, ніж необхідний діаметр всього прес-пап'є. Отвори в прес-пап'є дозволяють соку витікати з овочів, а також можуть бути використані для легкого виймання з контейнера.
Овочі укладаються в контейнер, а керамічне прес-пап'є опускається вниз, щоб повітря не могло потрапити до овочів. Потім ви переміщуєте контейнер у стабільне місце з кімнатною температурою. Коли овочі виділяють сік і починають "пахнути", це означає, що відбувається молочнокисле бродіння. Важливо, щоб овочі були занурені в сік. Таким чином, вони можуть зберігатися кілька місяців. Порівняно з деревом, це запобігає появі плісняви та бактерій. Матеріал: кераміка.
Розміри: для бочки діаметром 23 см.