Описання
Кухонний ніж з колекції Master, призначений не тільки для професійного використання, стане в нагоді для захоплених кулінарів-аматорів, домашніх гурманів і ласунів. Ніж має довжину 33 см, лезо довжиною 18,5 см і заточку 17,5 см. Лезо має овальні канавки, які діють як повітряні бульбашки і запобігають прилипанню продуктів до леза під час нарізання.
Широкий ніж MASTER SANTOKU підходить для щоденного використання, для нарізання різних продуктів, подрібнення зелені, шкреблення, відбивання м'яса, а завдяки широкому лезу подрібнення зубчиків часнику стане дитячою забавою.
Практична ручка завдяки ергономічному вигину дуже добре тримається, ніж збалансований, пальці захищені завдяки вигину в частині між ручкою і лезом.
Характеристики:
міцне лезо з тонким лезом
різання легке, точне, ідеальне
за умови правильного використання лезо залишається гострим по всій довжині протягом тривалого часу
якість використовуваної сталі 430 (твердість 56 HRC – за шкалою Роквелла)
заклеплені ручки з високоякісного ABS-пластику з трьома нержавіючими заклепками мають закруглені краї і чудово лягають в руку
ідеальне з'єднання окремих частин запобігає накопиченню бруду та бактерій
можна мити в посудомийній машині
Після миття в посудомийній машині добре висушіть. Звертаємо увагу на загальний факт, що часте використання посудомийної машини призводить до поступового затуплення леза, ручне миття є більш щадним і швидким для ножів.