Домашня шинка дуже популярна, і її приготування просте.
Прес-форма для шинки з нержавної сталі 18/10 дає змогу
готувати домашню шинку, яка не містить промислових
наповнювачів і шкідливих для здоров’я хімічних добавок.
Якісне м’ясо, наприклад, свинина, кролятина чи
курятина, легко піддається обробці, і ви відразу
отримаєте свіжу та смачну шинку, яка підходить і для
дітей. Основою прес-форми для шинки є циліндрична
ємність, в яку м’ясо в поліетиленовому пакеті
закладають за допомогою притискного диска. Ним також
форму закривають, а за допомогою пружини досконало
стискають. Завдяки пакету м’ясо після охолодження можна
легко дістати з форми.
Форма придатна для приготування приблизно 1-1,2 кг
м’яса. У комплект паковання входить також
термометр, який дає змогу стежити за поточною
температурою води в каструлі протягом усього процесу
приготування шинки. Після розкладання форму можна
мити в посудомийній машині.