Сковороди Diamant приємно здивують вас своїми
унікальними споживчими властивостями. Їхня поверхня
зміцнена справжніми алмазними кристалами. Частинки
алмазу, що містяться у внутрішньому шарі, вирізняються
чудовою теплопровідністю (перевершують і такі
матеріали, як мідь або срібло) та поліпшують кулінарні
властивості сковороди.
Антипригарна поверхня з мінімальним опором тертю дає
змогу готувати корисні та смачні страви з мінімальною
кількістю доданого жиру без істотної втрати поживних
речовин. Їх можна використовувати як для запікання,
пашотування, уварювання соків, соусів, так і для
смаження чи фламбування, що супроводжуються швидкими
коливаннями температури. Тож приготування та подальше
споживання їжі стає справжнім задоволенням.
Завдяки використанню революційної технології
виробництва та вибраним матеріалам не відбувається
виділення шкідливих речовин (PFOA FREE), що зменшує
шкідливий вплив на здоров’я та навколишнє середовище.
Ідеальна провідність усуває втрати теплової енергії, а
також заощаджує час. Сковорода розроблена так, щоб не
виникало гарячих місць і тепло рівномірно розподілялося
по всьому корпусу, а згодом і до страви, що готується.